Digital TV

Løkken Antennelaug har aftale Stofa om knivskarpt digitalt tv lige ud af stikket i væggen samt muligheden for at se tv på computer, tablets og smartphones.

Foreningens medlemmer kan se ukodet, knivskarpt digitalt tv og stærkt forbedret lyd direkte ud af antennestikket. De billeder kræver blot et tv med indbygget DVB-C tuner. Aftalen mellem Løkken Antennelaug og Stofa betyder knivskarpt digitalt tv lige ud af stikket i væggen samt muligheden for at se tv på computer og smartphone. Aftalen sender medlemmerne af Løkken Antennelaug med på det digitale Danmarkskort.

En helt gratis internetforbindelse (4/1 Mbit)
Denne forbindelse kan “veksles” til 10 procent rabat på en hurtigere forbindelse, hvis det ønskes. Med de nye hastigheder får medlemmerne af Løkken Antennelaug mulighed for op til 300/50 Mbit. Denne aftale bringer vores forening helt på omgangshøjde med den digitale udvikling. Men aftalen omhandler langt mere end blot digitalt tv.
Foreningens medlemmer får nemlig helt unikt også et gratis telefonabonnement og en gratis bredbåndsforbindelse med. Aftalen stiller medlemmerne rigtigt godt. De får alle muligheder for at få glæde af de nye digitale muligheder.