Information om nyt indhold og funktioner 2019

Masser af nyt indhold og funktioner i alle tre tv-pakker.

Ændringerne træder i kraft når vores kanalomlægning finder sted D 28 november.

Produktændringer

Alle tre tv-pakker får nye tv-kanaler og indhold i 2019.

Nye tv-kanaler: nye kanaler lægges på ved kanalomlægning.

  • Kanal 4 flytter fra mellem tv-pakke til lille tv-pakke
  • Comedy Central skifter profil og bliver til Paramount Network. Derudover flytter den fra stor tv-pakke til lille tv-pakke (og kommer hermed også med i mellem tv-pakke)
  • Stor tv-pakke får to nye kanaler: Nick Junior. Og Disney Junior.
  • TNT-kanalen, som hidtil har lagt i Mellem og Stor tv-pakke lukker og bliver til arkivtjenesten TNT Play. TNT Play er tilgængelig for kunder på Mellem og Stor tv-pakke.

Nick Junior.

Nick Jr. er en tv-kanal for de mindste børn mellem 2 og 6 år. Kanalen viser sjove og lærerige tegnefilm, der er tilpasset de yngste og opfordrer til leg og læring. Tegnefilmene er altid på dansk.

Disney Junior:

Disney Junior er en tv-kanal for børn mellem 2 og 7 år, som kombinerer Disneys historier, figurer, musik og magiske fortællinger med læring. Programmerne er alle med dansk tale.

Nyt indhold og funktioner: nyt indhold og funktioner lægges på kundens abonnement senest 15. januar.

  • Lille tv-pakke får funktionerne Start Forfra, Pause og Start Forfra+ (7 dages arkiv). Alle med vores tv-pakker har hermed adgang til funktionerne samt tv, streaming og on demand.
  • Lille tv-pakke får My MTV Music.
  • Mellem tv-pakke får Paramount Network arkiv, TNT Play arkiv, Disney Extra arkiv samt My MTV Music.
  • Stor tv-pakke får Paramount arkiv, TNT Play arkiv, Disney Extra arkiv, MTV arkiv, Nick Junior. arkiv, National Geographic+ arkiv samt My MTV Music. Derudover får vores medlemmer med stor tv-pakke, som det helt store, adgang til TV2 Play (basispakken med reklamer).

MyMTV Music:

MyMTV Music er en ny musikvideotjeneste, hvor du - baseret på dit humør, et tema eller genre - kan lave din helt egen musikvideokanal med op til 5 kanaler ad gangen. Ud over din egen musikvideokanal får du 5 faste musikkanaler, der udskiftes løbende ud fra årstid eller begivenheder. My MTV Music er baseret på dansk musiksmag med masser af danske musikvideoer. My MTV Music er tilgængelig på alle devices.

Disney Extra: Disney Extra er en arkiv-tjeneste med alt det bedste fra Disney, bl.a. Mickeys Klubhus, Pyjamas Heltene og Duck Tales.

Nick Junior:

Nick Jr. er en arkiv-tjeneste med alt det bedste fra Viacom, bl.a. Svampebob Firkant, Dora the Explorer og

Paw Patrol.

National Geographic+:

 National Geographic+ er en arkiv-tjeneste med de bedste dokumentarer fra National Geographic Channel, bl.a. Genius, Mars og Story of Us fortalt af Morgan Freeman.

TNT Play:

TNT byder på det bedste indenfor drama og inviterer på en spændende og tilfredsstillende rejse med action, krimi og komedie. TNT Play indeholder mere end 300 episoder og hele sæsoner af alt det bedste fra TNT.

Paramount Network:

Er en bred lineær kanal målrettet 21-59 årige mænd/kvinder. Med de bedste film, drama og serier fra Paramount og alle Viacoms kanaler fra USA og UK. Om aftenen sender de en del Late Night Talk Show og satire programmer.